0:00

Un vice cât un primar: Marius Irimia întâiul chemat în locul lui Andrei Carabelea, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPentru ca ”detronarea” viceprimarului Alin Lehăduș să fie completă (amănunte aici), edilul de Piatra-Neamț mai face o mutare și anunță că-l dorește de-a dreapta sa, ca prim înlocuitor în caz de absență, pe vicele Marius Irimia.

Motivul pentru care a și inițiat un proiect de hotărâre se găsește în referatul de aprobare al proiectului unde se reamintește că Alin Lehăduș a fost degrevat de o parte de atribuții încă din 10 august, prin dispoziție a primarului, atribuții transferate în mare parte către Marius Irimia.

Parcă special, acest proiect de hotărâre are numărul 13, și va fi de urmărit dacă ghinionul îl va urmări pe primarul Andrei Carabelea la vot în condițiile în care votul va fi secret și majoritatea este oricum fragilă. Privit din punctul de vedere al votului, cel mai probabil proiectul a fost scos la vedere în acest moment pe baza unei negocieri politice cu bătaie în viitor.

Evident, că toată această schimbare importantă mai ales pe planul imaginii are o acoperire clasică în referatul de aprobare: „În  vederea unei eficientizări a activității administrative în cadrul Primăriei municipiului Piatra-Neamț”. 

Cristina Iordache

Articolul precedentL4 Primele 6 clasate au câştigat pe linie în runda a noua
Articolul următorAproape 3.000 de locuri în școlile de subofițeri de poliție, jandarmi și pompieri
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.