Un trăsnet a lăsat pietrenii fără apă la robinete preț de două ore, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiLocuitorii municipiului Piatra Neamț au rămas fără apă potabilă, sau au primit apă cu presiune scăzută după ce un trăsnet a lovit un transformator electric care alimenta cu energie stația de captare de la Vaduri.

Alimentarea cu apă în municipiul Piatra Neamț a fost reluată încă de acum 20 de minute. Urmează ca toată lumea să aibă apă la robinete ca și până acum.

Deși Apa Serv anunțase că va sista furnizarea apei potabile în Piatra Neamț din cauza lipsei de alimentare cu energie electrică la captarea de apă de la Vaduri, defecțiunea Eon a fost remediată, iar abonații Apa Serv vor avea din nou apă la robinete în flux normal.

A fost o avarie la furnizorul de energie electrică, în localitatea Vaduri. Din câte am discutat cu dumnealor, un trăsnet a lovit un transformator care alimenta și stația de captare. Lucrurile au revenit aum la normal. Fără alimentare cu energie electrică pompele care captează apa nu funcționează. Era mai corect dacă și cei de la Delgaz Grid anunțau avaria, așa cum am făcut-o noi, cei de la Apa Serv”, a declarat Vlad Angheluță, director general Compania Județeană Apa Serv Neamț. (E.C.)

Articolul precedentAugust – luna dedicată expozițiilor de la Muzeul de Artă Piatra Neamț
Articolul următorDirector al Direcției Silvice Suceava reținut pentru un accident mortal
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.