Actualizare: Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu-Neamț a dispus plasarea bărbatului de 35 de ani, din Urecheni, sub control judiciar pentru 60 de zile, după ce polițiștii îl reținuseră pentru 24 de ore.

Știre inițială: Un tânăr, de 35 de ani, din Urecheni, a fost reținut de polițiștii de la Secția Rurală Urecheni, după ce, băut fiind, și-a bătut copiii și pe mama acestora. O neînțelegere de moment cu concubina lui a fost scânteia care i-a stârnit furia și a rezolvat situația cu pumnul. A lovit-o pe mama propriilor copii, mai întâi. Și-a agresat și fetițele, fără să țină cont că cea mică n-are decât o lună și cealaltă încă n-a împlinit doi ani.

Femeia, în vârstă de 23 de ani, a cerut ajutor la 112 și la locul scandalului a ajuns un echipaj de poliție. La final, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore. „Din investigațiile efectuate a reieșit că, în data de 7 iunie, pe fondul consumului de alcool şi a unui conflict spontan, bărbatul în cauză ar fi exercitat acte de violență asupra soției cât și asupra celor doi copii minori. În aceste condiții, existând o stare de temere și un risc asupra vieții și integrității victimelor, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu împotriva acestuia”, potrivit IPJ Neamț.

El a fost prezentat Parchetului Târgu Neamț pentru luarea unei măsuri preventive. Procurorul de caz a decis plasarea lui sub control judiciar și continuarea cercetărilor pentru violență în familie.

C.I.

Articolul precedentFoto. Camion cu bitum răsturnat la Botești, pe DN 2
Articolul următorȘtire actualizată. Accident cu 5 răniți în satul Bradu, comuna Grințieș