Actualizare: Un autoturism Citroen s-a angajat într-o depășire neregulamentară și s-a ciocnit frontal cu o autoutilitară Volskwagen Transporter care circula regulamentar pe DN 15, în comuna Grințieș.

Două echipaje de pompieri cu o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare și o ambulanță SMURD de la Garda 2 de Intervenție Poiana Teiului și un echipaj cu ambulanță de la SAJ Ceahlău au ajuns la locul accidentului.

În urma impactului, toți cei cinci pasageri aflați în cele două autovechicule au suferit răni. Doi bărbați de 30 și 36 de ani, aflați în Citroen, au fost transportați la Centrul de Primiri Urgențe Târgu Neamț.

Celelalte trei victime au suferit răni ușoare, au primit îngrijiri la fața locului de la membrii echipajului SMURD și au refuzat transportul la spital.

Pompierii au asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor prin deconectarea bornelor și au curățat/degajat carosabilul de elementele rezultate în urma accidentului rutier.

Știre iniațilă: Astăzi, 11 iunie, un accident în care au fost implicate două autoturisme s-a produs în satul Bradu, comuna Grințieș.

Din primele informații, în urma accidentului trei persoane au fost rănite.

În zonă circulația se desfășoară pe un singur sens.

Vom reveni cu amănunte.

Articolul precedentUn tată și-a bătut fiicele, de nici doi ani, n-a scăpat nici mama acestora
Articolul următor„Anatolian Food Fest”, Piatra Neamț- 2-4 iulie, pe platoul de la Curtea Domnească
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.