Un tânăr, de 18 ani, din satul Lipoveni, comuna Mitocu Dragomirei din județul Suceava, a plecat la scăldat în lacul Lipoveni și nu s-a mai întors acasă. Miercuri, 3 august, seara familia a apelat la ajutorul autorităților pentru a le găsi fiul.

Un tânăr înecat în lac găsit după trei zile. Scafandri ISU Neamț implicați în căutări, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiÎncă de miercuri seara, pompierii suceveni s-au mobilizat cu trei bărci pneumatice, cu accesorii specifice, de la Detașamentul de Pompieri Suceava și de la Serviciul de Voluntari pentru Situații de Urgență Mitocul Dragomirnei pentru a-l căuta. În aceeași seară au fost chemate în sprijin și alte două echipaje cu bărci pneumatice de la subunitățile din Rădăuți și din Fălticeni și un echipaj cu paramedici SMURD.

Un tânăr înecat în lac găsit după trei zile. Scafandri ISU Neamț implicați în căutări, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiTrupul tânărului a fost căutat timp de trei zile, pentru găsirea lui au fost mobilizați cinci scafandri de la ISU Suceava, ISU Iași și ISU Neamț.

Abia aseară, 6 august, trupul neînsuflețit al tânărului a fost recuperat și predat medicilor legiști care urmează să stabilească cu exactitate cauza decesului.

Angela Croitoru

Articolul precedentIntervenții la foc continuu pentru Salvamont Neamț: accidente, epuizare, atacuri ale viespilor
Articolul următorProtestele statisticienilor: Ministrul Muncii promite majorări salariale
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.