Un tânăr de 20 de ani, din Roman, s-a ales cu două dosare penale, în noaptea de 13 spre 14 septembrie, după ce-a participat la o cursă ilegală de mașini, împreună cu un alt tânăr din Stănița.

Cei doi au fost depistați cu aparatul radar rulând în paralel, cu viteza de 120 km/h, în interiorul municipiului Roman, pe traseul bulevardul Roman Mușat – strada Mihai Viteazu – strada Ștefan cel Mare – strada Oituz – strada Sucedava – bulevardul Roman Mușat”, a declarat agentul Dimitrie Mocanu, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț. ”În urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că, la momentul depistării tânărului din Roman, acesta se afla sub măsura carantinării la domiciliu. Față de tânărul din Stănița, polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de împiedicarea sau îngreunarea circulației pe drumurile publice, iar față de tânărul din Roman, polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de împiedicarea sau îngreunarea circulației pe drumurile publice și zădărnicirea combaterii bolilor”.

C.M.

 

Articolul precedentPuține testări, puține cazuri: 4 persoane nou infectate în Neamț, din 100 de cazuri noi în regiunea Nord-Est
Articolul următorEgalitate cu bărbații: femeie beată la volan, avea peste 0,70 mg/l