0:00

Un spectacol de văzut: „La frați nu se pun hotare”, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPietrenii se pot bucura de zilele orașului chiar mai devreme în acest an. Pe 22 iunie, începând cu ora 19.00, amatorii de muzică populară sunt așteptați la Spectacolul extraordinar „La frați nu se pun hotare”, organizat de Mihaela Bădrăgan.

„Este un turneu regional, care a debutat, din dragoste pentru artiști, în luna ianuarie, în Botoșani. Pe 21 iunie vom ajunge în Bacău, iar pe 23 iunie, după Piatra Neamț, este programat spectacolul din Iași”, a declarat Mihaela Bădrăgan, organizatoarea turneului.

Iubitorii de muzică populară, care vor fi prezenți la spectacolul de la Sala Polivalentă din Piatra Neamț, îi vor putea asculta, pe 22 iunie, pe artiștii: Mioara Velicu, Ion Paladi, Cristian Pomohaci și pe Nicolae Botgros, împreună cu formația de lăutari.

Prețul unui bilet este de 60 sau de 80 de lei, în funcție de locul din sală, iar pentru elevi și pensionari acesta costă 40 de lei.

„Avem 1.600 de bilete și, pentru grupuri organizate, facem și reduceri. Biletele sunt puse în vânzare la casieria Casei de Cultură a Sindicatelor din Piatra Neamț. Totodată, puteți cumpăra și dacă apelați numărul de telefon 0784/107841”, a adăugat Mihaela Bădrăgan.

Spectacolul durează mai mult de trei ore, iar numele acestuia este dat de melodia compusă de Nicolae Botgros, „La frați nu se pun hotare”. (Andreea AMARIEI)

Articolul precedentApa Serv: „Reparaţiile de pe Traian sunt în grafic”
Articolul următorVACANŢE MUZICALE 2016 * PROGRAMUL MANIFESTĂRILOR
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.