Apa Serv: „Reparaţiile de pe Traian sunt în grafic”, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiDirectorul Apa Serv, Cătălin Dughir, a anunțat că lucrările pentru remedierea avariei de pe bd. Traian sunt în grafic și că speră să reia furnizarea apei către populație chiar mai repede decât anunțase săptămâna trecută.

„Încă se lucrează, dar nu sunt probleme până acum. Din fericire, și zona afectată est mai mică decât am anunțat săptămâna trecută, începând de mai sus de Liceul de Chimie”, a declarat Cătălin Dughir luni, 13 iunie.

Chiar dacă cei de la compania de apă nu au sistat apa, ci o furnizează cu presiune redusă, directorul Apa Serv a spus că este posibil ca la unele persoane apa să nu mai ajungă la robinete, dar că speră că această problemă să se rezolve până la ora 21:00, oră anunțată inițial pentru reluarea furnizării apei potabile.

Pentru marți, 14 iunie, sunt anunțate alte lucrări de reparații la rețeaua de distribuție a apei potabile, ceea ce va duce la sistarea furnizării apei potabile între orele 8:00 – 17:00, pe bd. Dacia și str. Orhei, fiind afectate și laboratorul de analize medicale Biomedica, spălătoria auto Crimbogaz, stația Petrom și spălătoria. (Andreea AMARIEI)

Articolul precedentNemţeni premiați la Concursul național de chimie ”Raluca Rîpan”
Articolul următorUn spectacol de văzut: „La frați nu se pun hotare”
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.