Un tânăr de 19 ani, din Vînători-Neamţ, a fost rănit într-un accident pe care el însuși l-a provocat, în ziua de 22 aprilie, în localitatea Lunca. El a pierdut controlul asupra direcției într-o curbă, autoturismul a intrat într-un gard, după care s-a răsturnat.

“În urma impactului a rezultat accidentarea conducătorului auto care a fost transportat la spitalul din Tîrgu-Neamţ, pentru a i se acorda îngrijiri medicale. Tânărul a fost testat cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a fost negativ. În cauză sunt continuate cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă”, a precizat agentul Robert Costân, din cadrul Biroului de presă al Poliției Neamț.

Tot în ziua de 22 aprilie s-a mai produs un accident în zona Tîrgu Neamț, de astă dată victimă fiind un bărbat de 71 de ani, din Urecheni. El se deplasa cu o bicicletă pe DJ 155 B, către Bodeşti, și la un moment dat s-a dezechilibrat şi a căzut în afara părții carosabile. Din cauza leziunilor suferite, omul a fost transportat la Spitalul Piatra-Neamț, unde a rămas internat. Polițiștii nu l-au putut testa pentru a stabili dacă se afla sub influența alcoolului în momentul producerii accidentului. (C.M.)