Cimentul Bicaz şi Victoria Horia au încheiat la egalitate, duminică, 22 aprilie, scor 2-2 (1-1), într-o partidă importantă pentru stabilirea configuraţiei play-off-ului în Liga a IV-a. Au marcat pentru gazde Harbuzaru si Bălăjel (penalty).

„Un meci bun făcut de echipa noastră şi, chiar dacă am pierdut victoria printre degete în minutul 93, mă declar mulţumit. Băieţii mei s-au dăruit fantastic, au avut o poftă foarte mare de a înscrie, dovadă fiind numărul ocaziilor clare de gol. Probabil din dorinţa prea mare de a marca, ne-a lipsit un pic concentrarea la finalizare. Am dominat jocul de la început până la sfârşit şi asta m-a mulţumit. Suntem la mână noastră cum s-ar spune şi sper ca miercuri să ne atingem obiectivul propus. Le mulţumesc jucătorilor pentru atitudine şi efort”, a declarat Cristian Luca, principalul formaţiei Cimentul Bicaz, care a abordat partida cu următorul 11: Spiridon, Vlaicu, Zaiț, Morțun (cpt.), Avram, Bordeanu, Braiş (Bîrsanu), Bălăjel, Pîntea (Şerban), Harbuzaru, Paşcu (Crețu).

„Am avut noroc, în condiţiile în care ei au avut ocazii mai clare ca noi. Suntem însă o echipă muncitoare, astfel că am reuşit să egalăm chiar în minutul 90. Şi asta în condiţiile în care am rămas în 10 din minutul 70”, a precizat Bogdan Găucan, antrenor-jucător la Victoria Horia, care a fost eliminat pentru cumul de cartonaşe galbene.

Într-o altă partidă disputată duminică, 22 aprilie, în Liga a IV-a, Bradu Borca nu a reuşit, în mod surprinzător, decât o remiză pe terenul Moldovei Cordun, scor 2-2 (0-1). Au marcat: Paveluc, Vizitiu/Bidan, Săriţanu.

„Un joc în care am ratat nepermis de mult și am oferit adversarilor ocazia să prindă curaj. Ne-am bătut joc de cele trei puncte, dar cel mai periculos pentru formaţia noastră este că nu ne regăsim şi chiar dacă suntem matematic calificaţi în play-off, de pe locul 2, sunt dezamăgit de forma arătată în ultimele jocuri. Sper ca băieții să realizeze că greul abia începe!”, a menţionat principalul formaţiei Bradu Borca, Florin Pintilii, care a abordat meciul cu următorul 11: Axinte – Mosneguţu, Vârlan, Adi Ilie, Săriţanu – Aramă, Stroia (Bulai), Guţu (Dodan), Donose – Gorovei, Bidan.

După cum v-am informat deja, în partida vedetă a etapei, Speranţa Răuceşti a dispus de lidera CSM Ceahlăul Piatra Neamţ cu scorul de 2-1. Au marcat Miron şi Alexii/Mateiciuc. „Am avut o partitură tactică aproape perfectă şi astfel ne-am apropiat victoria”, a spus antrenorul Speranţei Răuceşti, Dan Zavate. De cealaltă parte, Gabriel Rădulescu a menţionat: „Acceptăm înfrângerea! Am întâlnit o echipă bună, care stă foarte bine în teren, cu multă experienţă. Câteodată înveţi şi dintr-un duş rece„.

Voinţa Ion Creangă a câştigat cu scorul de 3-0, la “masa verde”, meciul cu Steel-Man Târgu Neamţ, formaţie care şi-a anunţat retragerea din competiţie.

CLASAMENT

1CSM Ceahlăul Piatra Neamţ14121159-1037+16
2Bradu Borca15103241-2033+9
3Cimentul Bicaz1591541-2728+7
4Victoria Horia1483326-1827+9
5Speranţa Răuceşti1490530-2427+3
6Voinţa Ion Creangă1460833-2718-3
7Moldova Cordun1333724-5212-9

Etapa viitoare programează miercuri, 25 aprilie, meciurile: Victoria Horia-Speranţa Răuceşti, CSM Ceahlăul Piatra Neamţ-Voinţa Ion Creangă şi Cimentul Bicaz-Moldova Cordun. Bradu Borca-Steel-Man Târgu Neamţ va fi 3-0, stabilit la “masa verde”. (M. CONSTANTINESCU; FOTO: R. VASILIUS – Bradu Borca)

Articolul precedentLocuri de muncă vacante la instituţiile bugetare în Regiunea Nord-Est
Articolul următorUn șofer începător s-a răsturnat cu mașina după ce-a lovit un gard
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.