O femeie, în vârstă de 50 de ani, a fost rănită într-un accident rutier produs aseară, 15 septembrie, în satul Sabasa (Borca). Femeia conducea mașina și în momentul când a făcut stânga, pentru a intra pe drumul spre casă, a fost lovită de o altă mașină care intrase în depășirea altui autoturism. Șoferul care a făcut manevra periculoasă are permisul auto de numai 5 luni.

Polițiștii de la Bicaz au făcut cercetările la fața locului și au stabilit că nici unul dintre șoferii implicați nu consumase alcool. „Din primele cercetări efectuate de poliţişti a reieşit că, în timp ce o femeie de 50 ani, din Borca, conducea un autoturism pe DJ 209 B, pe direcția Borca – Mălini, ajunsă în dreptul domiciliului său, la efectuarea manevrei de schimbare a sensului de deplasare spre stânga, ar fi fost acroșată în partea din spate a autoturismului, de un autoturism, condus de un tânăr de 18 ani, din localitate, care efectua manevra de depășire a unui alt autoturism și care aveau aceeași direcție de deplasare”, a declarat Dimitrie Mocanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

Femeia a suferit numeroase contuzii și a fost transportată la spital de un echipaj de ambulanță. Polițiștii au deschis un dosar de vătămare corporală din culpă.

C.I.

Articolul precedentBătrâni cu arsuri, după ce au fost surprinși de explozia buteliei
Articolul următorMotociclist rănit mai grav decât pietonul pe care l-a lovit