O femeie, în vârstă de 50 de ani, a fost rănită într-un accident rutier produs aseară, 15 septembrie, în satul Sabasa (Borca). Femeia conducea mașina și în momentul când a făcut stânga, pentru a intra pe drumul spre casă, a fost lovită de o altă mașină care intrase în depășirea altui autoturism. Șoferul care a făcut manevra periculoasă are permisul auto de numai 5 luni.

Polițiștii de la Bicaz au făcut cercetările la fața locului și au stabilit că nici unul dintre șoferii implicați nu consumase alcool. „Din primele cercetări efectuate de poliţişti a reieşit că, în timp ce o femeie de 50 ani, din Borca, conducea un autoturism pe DJ 209 B, pe direcția Borca – Mălini, ajunsă în dreptul domiciliului său, la efectuarea manevrei de schimbare a sensului de deplasare spre stânga, ar fi fost acroșată în partea din spate a autoturismului, de un autoturism, condus de un tânăr de 18 ani, din localitate, care efectua manevra de depășire a unui alt autoturism și care aveau aceeași direcție de deplasare”, a declarat Dimitrie Mocanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

Femeia a suferit numeroase contuzii și a fost transportată la spital de un echipaj de ambulanță. Polițiștii au deschis un dosar de vătămare corporală din culpă.

C.I.