0:00

În săptămâna 17-23 aprilie, polițiștii rutieri din Neamț au acționat zilnic, pentru combaterea excesului de viteză, în cadrul campaniei preventive SPEED, organizată sub coordonarea TISPOL.

Un șofer dus la arestare, alți 900 – amendați, ZCH NEWS - sursa ta de informații„În cadrul acțiunii au fost folosite toate aparatele radar din dotarea Serviciului Rutier, inclusiv cele neinscripționate, fiind aplicate 934 de sancțiuni contravenționale, dintre care 634 pentru nerespectarea regimului legal de viteză”, se arată în comunicatul IPJ Neamț. „Totodată, au fost reținute 117 permise de conducere, dintre care 90 pentru depășirea cu mai mult de 50 km/h a vitezei maxime admise, au fost retrase 10 certificate de înmatriculare și au fost constatate 6 infracțiuni la regimul circulației”.

O bună parte din amenzile aplicate (210 la număr) au fost „rodul” înregistrărilor făcute de aparatele radar montate pe autospecialele neinscripționate.

În ultima zi a săptămânii, pe 23 aprilie, un echipaj din Gârcina a oprit pentru control un autoturism condus de un localnic de 38 de ani, care se afla sub influența alcoolului și nu avea permis de conducere. „Șoferul” a fost reținut pentru 24 de ore, iar astăzi va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț cu propunere de arestare preventivă. (C.M.)

Articolul precedentDIICOT: Copii îndopaţi cu stupefiante! Percheziţii şi audieri!
Articolul următorSe repară străzile din Roman
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.