Un bărbat de 32 de ani, din Piatra-Neamț, s-a ales cu dosar penal după ce s-a dus singur în gura lupului. În ziua de 6 mai, el conducea un autoturism pe DN 15 și a văzut, la un moment dat, un echipaj de poliție, aflat la locul unui eveniment rutier. A oprit imediat și s-a dus spre polițiști să reclame că a fost șicanat în trafic de șoferul unui BMW, care de altfel l-a și urmărit.

Întrucât conducătorul auto manifesta un comportament suspect, fiind incoerent în mișcări și vorbire, poliţiştii au procedat la testarea acestuia cu aparatul DrugTest, rezultatul indicând o valoare pozitivă pentru Cannabis”, a declarat agentul Georgiana Moșu, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț. ”Bărbatul a fost condus la centrul de permanență, unde i-au fost prelevate mostre biologice, în vederea stabilirii prezenței substanţelor stupefiante”.

Bineînțeles, polițiștii i-au întocmit dosar penal pentru că a condus un autoturism după ce s-a drogat.

C.M.

1 COMENTARIU

  1. Plini de intenții bune domnii polițiști. Au uitat sa precizeze ca ptr condus sub influenta drogurilor nu avem în Ro lege care sa amendeze acest comportament rutier. Sau poate a trecut tacit și nu a aflat încă restul tarii.

Comments are closed.