politisti cu etilotestMembrii unei familii din Boteşti au fost la un pas de-a fi accidentaţi de maşină în timp ce stăteau liniştiţi, în casă, duminică (19 iulie) seara. Un autoturism a dărâmat gardul şi s-a oprit în peretele locuinţei, cu zgomotul de rigoare. Oamenii au anunţat poliţiştii, care au legitimat şoferul – un tânăr de 30 de ani din Mirosloveşti, Iaşi, care circula în direcţia Roman – Suceava, a pierdut controlul direcţiei, a pătruns pe contrasens şi a distrus gardul gospodăriei.

“Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost pozitiv, fapt pentru care acesta a fost condus la Spitalul Municipal Roman pentru prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, a declarat subinspectorul Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ.

“De asemenea, în urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că bărbatul avea permisul de conducere anulat. Polițiștii au întocmit un dosar penal în care tânărul este cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul având permisul de conducere anulat și sub influența alcoolului, și distrugere din culpă”. (C. MIRCEA)

Articolul precedentTitularizare 2015: Rezultate la proba scrisă în Bacău, Botoșani, Iași, Neamț, Suceava, Vaslui
Articolul următorMagazin PROFI la Bicaz
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.