Un bărbat de 62 de ani, din Roman, va fi prezentat astăzi instanţei, cu propunerea de arestare preventivă, pentru refuz de recoltare de probe biologice şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. El şi-a petrecut noaptea în arestul IPJ Neamţ, după ce ieri a provocat un accident şi a fugit, iar când a fost prins de poliţişti a făcut scandal.

La data de 17 noiembrie. poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Roman au intervenit la un eveniment rutier soldat cu pagube materiale, produs pe Bulevardul Roman Muşat,  în urma căruia unul dintre conducătorii auto implicaţi a plecat de la faţa locului”, a precizat agentul şef adjunct Robert Costân, din cadrul Biroului de presă al Poliţiei Neamţ. “Din primele cercetări efectuate de poliţişti, a reieşit faptul că un bărbat de 62 de ani, din Roman, a condus un autoturism pe bulevardul Roman Muşat, iar în dreptul semaforului situat la intersecţia cu strada Cuza Vodă a lovit un autoturism, după care a părăsit locul evenimentului. Un echipaj de poliţie rutieră l-a depistat pe acesta, conducătorul auto s-a manifestat agresiv verbal, fiind vizibil în stare de ebrietate”.

Bărbatul a refuzat să sufle în etilotest, a fost condus la spital pentru a i se recolta sânge, dar n-a fost de acord şi între timp a înjurat pe toată lumea şi a făcut scandal, considerându-se victima poliţiştilor. A primit ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore şi va fi dus în faţa unui judecător de drepturi şi libertăţi, care va decide dacă-i dă mandat de arestare pentru 30 de zile.

C.M.

Articolul precedentL3 CSM Ceahlăul, pe locul 6 * REZULTATE COMPLETE * CLASAMENT
Articolul următorUn adolescent şi-a aniversat ziua în patrulă cu poliţia rutieră
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.