Bună ziua, pe data de 18 noiembrie fiul meu va împlini 16 ani şi dacă se poate să primească o zi cu un echipaj de poliţie rutieră ar fi foarte frumos pentru el. Vă mulțumesc anticipat!”. Acesta a fost mesajul adresat MAI de un bărbat din Piatra-Neamţ al cărui fiu este un mare admirator al maşinilor de poliţie (şi există poliţişti în IPJ Neamţ care au început prin a-şi dori să se plimbe măcar o dată cu o maşină de poliţie, pe vremea când erau liceeni).

Misiunea a fost îndeplinită de polițiștii de la rutieră, băiatul și polițiștii au patrulat pe principalele artere rutiere din municipiul Piatra Neamţ, fiindu-i totodată prezentată autospeciala de poliţie şi aparatul radar”, a precizat agentul şef adjunct Robert Costân, din cadrul Biroului de presă al IPJ Neamţ.

Şi pentru ca adolescentul să se simtă sărbătorit cu adevărat, poliţiştii i-au făcut cadou revista Poliţia Română şi un tort “tematic”, pe care este reprezentată o autospecială.

În timpul activității, adolescentul a precizat că şi-ar dori să îmbrace haina militară şi că se va pregăti intens în acest sens.Conducerea Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Neamţ îi urează succes la învăţătură şi îi transmite un călduros La mulţi ani!”, a adăugat agentul Robert Costân.

C.M.