accident noapteaUn bărbat de 40 de ani din comuna Ion Creangă a ajuns la spital la miezul nopţii de 16 spre 17 august. Avea un traumatism la articulaţia pumnului drept şi nişte excoriaţii în zona toracelui şi a spus că a trecut o maşină peste el. Cum era şi sub influenţa alcoolului, cadrele medicale i-au luat spusele cu rezervele de rigoare, dar totuşi au anunţat poliţiştii. S-a stabilit că accidentul chiar a avut loc, pe strada Bisericii din localitate, unde un şofer în vârstă de 60 de ani a intrat în depăşirea a 3 maşini parcate şi a dat peste pietonul turmentat, care mergea şerpuit pe mijlocul drumului.

„După producerea accidentului, conducătorul auto a părăsit locul faptei fiind depistat ulterior de polițiști, iar în urma testării cu aparatul etilotest s-a stabilit că acesta se afla sub influența alcoolului”, a precizat subcomisarul Constantin Irina, din cadrul Biroului de presă al Poliţiei Neamţ.

„În cauză se efectuează cercetări față de conducătorul auto pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului și conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului”. (C. MIRCEA)

Articolul precedentLista solicitanţilor ANL din Piatra Neamţ
Articolul următorO nouă problemă pentru PSD Neamț: Corpul de Control al ministrului Educației face o “vizită” la Inspectoratul Școlar Județean
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.