O nouă problemă pentru PSD Neamț: Corpul de Control al ministrului Educației face o “vizită” la Inspectoratul Școlar Județean, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiLocuitorii municipiului Piatra Neamț nu au nevoie de lideri politici locali, precum președintele PSD Neamț. Atitudinea deputatului PSD, pentru că are și această calitate, este neonorantă pentru pietreni. Comunitatea i-a dat votul pentru a ajunge în Parlamentul României nu pentru declarații suburbane, ci pentru a face o politică reprezentativă la nivel central, nu una josnică.

În timp ce PNL Neamț atrage atenția asupra unor probleme reale ale comunității noastre, PSD Neamț, prin liderul său, are o atitudine nedemnă, care îi pune în primul rând în dificultate pe aleși locali ai PSD.

Fac apel la aleșii locali ai PSD să nu adopte atitudinea liderului lor și să se aplece, în primul rând, asupra problemelor locuitorilor pe care îi reprezintă.

Atrag atenția asupra unei noi situații apărute în județul Neamț. Potrivit presei, Corpul de Control al ministrului Educației va face verificări în județul nostru în cazul transferurilor de elevi care intră în clasa a IX-a. Situația este alarmantă pentru PSD deoarece doamna Elena Laiu (ce este și inspector general școlar adjunct al IȘJ) este și șefa Comisiei care a avizat aceste transferuri. Doamna Laiu, promovată în funcție de fieful PSD din Neamt, ar putea avea o problemă în fața Corpului de Control dacă nu va putea proba legalitatea acestor transferuri. Mai mult, Elena Laiu a fost și președinta comisiei județene de Bacalaureat, care a “performat” cu aproape 100 de elevi eliminați și profesori sancționați.

Este momentul să luăm atitudine!

Viceprimar PNL Piatra Neamț , Constantin Teodorescu

Articolul precedentUn şofer beat a dat peste un pieton şi mai beat!
Articolul următorPrimele schimbări de directori de şcoli în Neamţ LISTA NOILOR DIRECTORI
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.