Accidentul de la Bălțătești, petrecut în această seară (28 decembrie) a fost provocat de un localnic, în vârstă de 48 de ani, care se afla sub influența alcoolului. Polițiștii l-au testat și au stabilit că avea o concentrație de 0,80 mg/l alcool în aerul expirat. Bărbatul conducea un autoturism în direcția Târgu Neamț – Piatra-Neamț și, la un moment dat, a pierdut controlul volanului, iar mașina a intrat pe contrasens și s-a izbit frontal de un autoturism condus de un tânăr de 34 de ani, din Piatra Șoimului. Patru persoane au fost rănite în urma impactului: șoferul de 34 de ani și două pasagere din mașina lui, cu vârste de 26 și 29 de ani, din Focșani și București, precum și un bărbat de 58 de ani, din Agapia, pasager în cealaltă mașină. Polițiștii au deschis un dosar penal în cauză, pentru vătămare corporală din culpă și conducere sub influența alcoolului.

C.M.

1 COMENTARIU

  1. Intelegem ca nu putem avea şosele peste noapte,ca suntem multi in trafic ,ca suntem neatenti,neindemanatici,obositi sau ne grabim…dar oare de ce nu scoate nimeni din tagma soferilor pe acesti betivi,care pun viata altora in pericol?
    Care din puteri nu-si face treaba?Cea-a legislativă sau executiva ?Că de la cea judecatoreasca avem alte asteptari ,sa nu se mai “induioseze “la argumentele acestor nenorociti…..Dezastrul de pe şosele arată ca toti suntem responsabili de vietile acestea curmate sau iată nenorocite..Daca nu reactionezi,maine poti fi tu victimă..De unde stiu?.În fiecare seara crâsmele din satele acestea ,au in față multe turisme parcate…Intrebare pentru factorii responsabili pe preventie:CUM SE DEPLASEAZA SOFERII CU ELE ACASA DUPA CONSUMATIA DIN CRÂŞMĂ?

Comments are closed.