pietricica turism

Ca urmare a  articolului „Transfer PP-DD la PDS”, apărut în Ceahlăul, marcă înregistrată, de joi, 20 februarie, în care Mihai Fărcășanu a făcut mai multe declarații cu privire la unele persoane care ar fi pus umărul la formarea acestui partid, Ion Asaftei, patronul de la Hanul Răzeșilor, pomenit de fostul vicepreședinte al Consiliului Județean Neamț, se dezice de declarațiile acestuia printr-un drept la replică.

Farcasanu

Mihai Fărcășanu declarase în acel articol că a fost rugat de conducerea PDS de la nivel național să se ocupe de înființarea unei filiale și la Neamț și cu ajutorul unor prieteni ai conducerii, printre care și Ion Asaftei. „(…) Repet, pe mine m-a rugat Florin Huidu și oamenii din conducere care mai au prieteni cu care au lucrat la UTC cum sunt Nelu Asaftei de la Hanul Răzeșilor, Mihai Hanganu, Costică Timofte. (…)”, a declarat în articolul de joi, Mihai Fărcășanu.

afis asaftei ion(1)

Referitor la declarațiile lui Mihai Fărcășanu, Ion Asaftei infirmă vorbele acestuia. „În urma articolului apărut joi, 20 februarie în Ceahlăul, marcă înregistrată, referitor la declarația domnului Mihai Fărcășanu prin care m-a onorat menționându-mi numele într-un context în care nu aveam ce căuta, precizez: nu am recomandat niciodată pe nimeni ca să ia conducerea interimară a unui partid sau altul. Pentru a risipi confuziile vis-a-vis de o anumită apartenență politică a mea sugerată de personaje interesate din județul Neamț, subliniez că sunt primvicepreședinte al filialei Neamț a Partidului România Mare. Și cu asta…punct!”, ne-a spus Ion Asaftei.

Noi reținem că domnul Fărcășanu, fost la PP-DD, care a primit împuternicire pentru PDS are un diferend ideologic cu dl. Asaftei, fost la UTC, acum la la PRM, pe teme de consecvență politică.

C.T. STURZU

2 COMENTARII

  1. Asta este stlul lui Farcasanu si anume baga lemne’n soba si pomeneste numele unora sau altora, poate, poate ,prosteste pe cineva! Apropo, dar de dosarele de evaziune fiscala si cel de interceptare in care FARCASANU pretindea suma de 30.000 de euro celor din PPDD, unde se mai afla? Sau s-a pus batista pe tambal, Farcasanu a fost reevaluat si inregimentat la MISCAREA POPULARA…CA PRIN ACEST NOU PARTID (PMP) NU PREA AI CE CAUTA DACA NU AI MINIM DOUA DOSARE PENALE GHEBOASE!

  2. daca vreti sa iasa ceva serios, domnule huidu, din proprie experienta va spun sa-l (…) pe farcasanu si sa puneti in locul lui pe oricine altcineva, chiar si un dusman al dumneavoastra e mai sigur(…). veti vedea singur ca am dreptate. (…)

Comments are closed.