0:00

George Lazăr: ” Se merge pe principiul nu am 12 clase dar am S Classe”, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Prefectul George Lazăr nu vrea să comenteze zvonurile și speculațiile care circulă în ultimele zile, cu privire la schimbarea sa din funcție. ”Din câte știu eu aceasta ar trebui să fie o decizie a Guvernului, iar domnul Arsene, din câte știu eu, de la care au pornit aceste zvonuri, care a făcut astfel de comentarii, nu este membru al Guvernului. Deci nu am ce să spun. Se merge pe principiul nu am 12 clase dar am S Classe. Nu pot eu să spun ce se va întâmpla în continuare, trebuie să vedem cum merge coaliția de guvernare, dacă va mai merge, cum va fi Guvernul și așa mai departe. Domnul deputat Arsene este om politic, iar funcția de prefect este apolitică. O astfel de decizie o iau cei din Guvern. Șeful meu direct este ministrul Afacerilor Interne, iar șeful nemijlocit este premierul Victor Ponta”, a declarat George Lazăr.

Aceeași reacție a avut-o și subprefectul județului Neamț, Vlad Angheluță care, teoretic, dacă s-ar schimba prefectul județului, conducerea instituției i-ar reveni, cel puțin până la venirea în funcție a unui nou prefect. ”Eu deocamdată sunt subprefect și acest lucru e o certitudine. Nu am ce să comentez și nici nu comentez în niciun fel speculațiile pe marginea acestui subiect”, a declarat subprefectul Vlad Angheluță. Prefectul județului Neamț, George Lazar, provine din rândurile PNL Roman, a fost numit în funcție în februarie 2013 și l-a înlocuit în funcție pe sibianul Ilie Mitea. (I.C.)

Articolul precedentUn (ri)croșeu pentru Mihai Fărcășanu
Articolul următorGirovul amânat la Disciplină

1 COMENTARIU

  1. LASA DLE GEORGE LAZAR, CA TOT TE-AI ALES CU CEVA IN SCURTA PERIOADA CAT AI CONDUS PREFECTURA NEAMT…….TE-AI ALES CU DEPLASAREA USOARA A DOUA INELE DE LA COLOANA IN ACCIDENTUL IN CARE AI FOST IMPLICAT!! E BUN SI ATAT, DECAT NIMIC!

Comentariile sunt închise.