Un adolescent de 16 ani din Petricani a furat 6 maşini, în noaptea de 18 spre 19 noiembrie. El a fost prins în Roman, în trafic. În timp ce conducea ultimul autoturism furat – marca Audi A6. Proprietarul acestei maşini a sesizat poliţia când a văzut că autovehiculul nu mai este în curte, unde-l lăsase.

Un puşti de 16 ani a furat 6 maşini şi a fost prins în trafic, ZCH NEWS - sursa ta de informații„La fata locului, polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă și au declanșat cercetările, transmițând toate datele autoturismului celorlalte echipaje de poliție, aflate în teren pe raza județului Neamț”, a precizat inspectorul Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ.  „Astfel, în urma filtrelor efectuate în trafic de polițiști, autoturismul a fost depistat pe raza municipiului Roman, fiind identificat la volanul acestui autoturism un tânăr de 16 ani, din Petricani. Acesta a fost preluat de polițiști din cadrul Secției de Poliție Rurală Urecheni, iar în urma extinderii cercetărilor s-a stabilit că tânărul, în aceeași noapte, ar mai fi sustras cinci autoturisme de pe raza localității Petricani, în scop de folosință”.

După finalizarea cercetărilor şi stabilirea întregii activităţi infracţionale a tânărului, poliţiştii vor propune parchetului luarea unei măsuri preventive faţă de el, pentru furt şi conducere fără permis. (C.M.)

Articolul precedentBărbat cu arsuri grave, transferat la Spitalul de Arși din București
Articolul următorÎn Neamț, au crescut cazurile de cancer de piele
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.