Liceenii din Piatra Neamț și împrejurimi, care vor să se pregătească pentru Bacalaureat, au șansa de a primi meditații gratuite, nu la școală, așa cum ar fi de așteptat, ci în naosul Bisercii ”Buna Vestire”, din cartierul Sarata. Preotul Mihai Capșa-Togan, care este și profesor de Limba și literatura română, a anunțat că este dispus să facă pregătire atât cu elevii din clasa a XII-a, cât și cu cei din clasa a XI-a, la materia pe care o predă în școală. Meditațiile se fac săptămânal, în fiecare vineri, în intervalul orar 16.30 – 18.30.

Ideea părintelui profesor nu este nouă, deja în zona Romanului s-a pus în aplicare, dar este binevenită în contextul în care, în perioada 13-17 martie, au fost programate simulările examenului de Bacalaureat. Potrivit metodologiei, rezultatele de la simulare vor fi afișate pe 31 martie. De asemenea, la fel ca în anii trecuți, notele obținute la simulări nu vor fi trecute în catalog, rezultatele fiind doar discutate la nivelul fiecărei instituții de învățământ, pe baza acestora urmând a fi luate măsuri pentru îmbunătățirea performanței școlare. Modele de subiecte pentru Bacalaureat 2017, aici. (T. MARIAN)

sursa foto: Facebook/ Mihai Capșa-Togan

 

Articolul precedentConcurs greu de trecut la Spitalul Județean Neamț
Articolul următorAtenţie, se detonează zăporul!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

2 COMENTARII

  1. Daca pot sprijini aceasta laudabila initiativa cu: material didactic, rechizite, carti etc va rog frumos nu ezitati sa ma contactati , caci ca de obicei ma voi implica cu mare daruire in activitatile pentru copii si elevi.

Comments are closed.