reclama autocenter

Un agent de poliţie s-a răsturnat cu maşina personală, în seara de 24 aprilie, în timp ce rula pe traseul Girov – Hanu Ancuţei. Ciprian Istrate, de 43 de ani, din Zăneşti, a pierdut controlul volanului în localitatea Borşeni, comuna Războieni, autoturismul a ieşit de pe şosea şi s-a răsturnat pe un teren viran. Şoferul a fost dus la spital, cu leziuni destul de grave şi cu pierderea temporară a cunoştinţei. Nu a putut fi testat pentru a se stabili dacă a consumat alcool, dar i s-a recoltat sânge şi urmează ca specialiştii să se pronunţe în acest sens.

Articolul precedentGheorghe Blaga şi revista “La Tazlău”
Articolul următorAdrian Grigoraş, noul viceprimar de Piatra Neamţ

2 COMENTARII

  1. EU (OM DE RAND, FARA FUNCTIE) CAND AM INTRAT INTR-UN GARD LA DOBRENI IN URMA CU 30 DE ZILE DIN CAUZA UNEI CURBE NESEMNALIZATE URMATA IMEDIAT DE UN COVOR DE GHEATA, MI-A DAT AMENDA DOAMNA AGENT NISTOR DE LA PP BODESTI (MAI NOU GARCINA), PE MOTIV CA NU AS FI ADAPTAT VITEZA LA CONDITIILE DE MERS, CU TOATE CA NU ERAM VINOVAT SI ERAM SI CU PAGUBE LA MASINA…
    SUNT CURIOS DACA AGENTUL DE POLITIE CIPRIAN ISTRATE DIN CAZUL DE FATA VA AVEA ACELASI TRATAMENT…VREAU SA STIU DACA A PRIMIT AMENDA SAU AVERTISMENT PT CEEA CE I S-A INTAMPLAT (CA ORICUM IL COMPATIMESC).CINE FACE PUBLIC ASTA?
    VA MULTUMESC

  2. C D ! TU ramai cu amenda si compatimirea, dar pe CAP DE CRETA ASTA s ar putea sa l zboare afara ! VEZI cu d na NISTOR nu o mai pomeni atata S ar PUTEA sa sughite de atata pomeneala si i sa se intimple cv RAU! AR fi pacat NU ??

Comments are closed.