reclama autocenter

Adrian Grigoraş (PP-DD) este noul viceprimar al municipiului Piatra Neamţ, acesta fiind ales, cu o largă majoritate, să o înlocuiască în funcţie pe Monica Anton.

De altfel, proiectul de hotărâre a fost cât se poate de clar, fiind stipulată schimbarea viceprimarului Anton. Singura propunere a fost cea a lui Adrian Grigoraş, iar 19 dintre cei 22 de consilieri au fost de acord cu această schimbare.

”Mulţumesc tuturor consilierilor care mi-au acordat încrederea şi votul, îi asigur de toată disponibilitatea pe toată durata mandatului. Asta se va vedea şi în activitatea noastră faţă de oamenii din Piatra Neamţ. Ce va spune domnul primar, în privinţa atribuţiilor, asta voi face”, a declarat, imediat după alegerea sa, noul viceprimar Adrian Grigoraş.

De remarcat este că (din nou), Monica Anton – acum doar consilier local – a lipsit la şedinţă. Mai putem adăuga şi faptul că Monica Anton a solicitat Consiliului Local înlocuirea sa din funcţia de viceprimar chiar cu Adrian Grigoraş.

”Am luat această decizie, ca urmare a faptului că am înaintat la A.N.I., analizarea posibilei incompatibilităţi între funcţia de viceprimar şi profesia de avocat”, susţinea Monica Anton.

Conducerea Primăriei Piatra Neamţ a sprijinit acest demers şi a trimis către Agenţia Naţională de Integritate documentele prin care consideră că Monica Anton a fost în situaţia de incompatibilitate, profesând ca avocat şi practician în insolvenţă.

În completarea sesizării inițiale către A.N.I., conducerea primăriei a înaintat cele  două adrese, primite de la Baroul Bucureşti şi de la Uniunea Naţională a Practicienilor în Insolvenţă, către Agenția Naţională de Integritate, instituție ce a fost sesizată și de către conducerea Prefecturii Neamţ pe aceeaşi speţă.

(G.A.)

Articolul precedentUn poliţist s-a răsturnat cu maşina
Articolul următorRevista „Antiteze” – premiul „Convorbiri literare”

4 COMENTARII

  1. Prioritate trebuie sa aiba urgent spitalele si toate centrele sociale din intreg judetul Neamt. In Roznov,de exemplu, este nevoie de spital, se poate reinfiinta daca exista initiativa si vointa de fier domnilor politicieni.
    De asemenea in toata tara sunt mult prea multe spitale si centre de intrajutorare desfiintate. Voluntariatul inseamna si o viata sociala implinita domnilor politicieni !

  2. stfan poate sa plece la brutarie,primaria e pe maini bune o croitoreasa si un sofer.oricand o pot taia la dreapta au prioritate.are ppdd niste cadre de iti vione sa fugi din p. neamt de fapt ce putea aduna farcaselu infractorul in jurul lui.acum grigoras copilu minune e mare fiind agreat de notara ionita si nimeni nu misca.este o piesa de prost gust in care niste actori amatori vor sa para profesionisti.CEL PUTIN E BINE FIINDCA AVEM BALCI LA CJ NEAMT SI LA CL P.NEAMT.HALAL COMENDUIRE.

  3. NEA CONSTANTINE ! ce sa i faci omule ,daca cei de la noi vor sa i ajunga din urma pe cei din BOTOSANI ! numai la aia se mai poate vedea asa cv BINE acum la ei nici nu te poti astepta la lucruri mari ,fiind cunoscut CA au CREIERUL MIC , cei mai imbacsiti oameni din tara asta la BOTASANI ii gasesti , VAD ca acum trage si NEAMTUL sa i prinda din URMA !

Comments are closed.