politie ecusonUn poliţist din Botoşani a “executat” ce este învăţat să sancţioneze la alţii: a condus maşina falsificând permisul soţiei, potrivit Agerpres.

Florin Istina, care mai deținea şi funcția de șef de post în localitatea Gorbănești, este cercetat de procurorii Parchetului Botoșani pentru abuz în serviciu, conducere fără permis în formă continuată, fals material în înscrisuri oficiale și uz de fals.

În urma cercetărilor, aceştia au stabilit că, timp de șapte ani, poliţistul a condus mașina de serviciu cu un permis fals.

“S-a reținut că, începând din anul 2008 până în prezent, respectivul agent a condus în repetate rânduri autospeciala din dotarea postului fără a deține permis de conducere”, a afirmat purtătorul de cuvânt al Parchetului Botoşani, procurorul Iulian Chihaia.

Potrivit anchetatorilor, polițistul folosea o copie după permisul valabil al soției, pe care a inserat fotografia și datele personale, iar seria și valabilitatea permisului aparțineau unui alt permis. Documentul fals a fost descoperit în urma unor verificări interne ale IJP Botoșani. (ZCH NEWS)

Articolul precedentZIUA DIABETULUI: Determinări (probabil) gratuite de glicemii la Piatra Neamţ şi Roman!
Articolul următorACTUALIZARE Studentul suspectat de crimă a fost arestat!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.