Un pacient cu Covid transferat din Spitalul Județean Neamț a murit, la Spitalul Pașcani, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUn bărbat, în vârstă de 69 de ani, care era confirmat Covid și fusese transferat din UPU Piatra-Neamț, a murit în această dimineață, 16 noiembrie. Acesta fusese transferat la Spitalul Municipal Pașcani, în noaptea incendiului din ATI Piatra-Neamț. Oana Grigore, purtătorul de cuvânt al Ministerului Sănătății, a declarat astăzi că un pacient cu Covid, transferat după incendiul de la Spitalul Județean de Urgență Piatra-Neamț, a decedat la Spitalul Municipal Pașcani.

Cei 6 pacienți care au supraviețuit și au fost evacuați din salonul alăturat celui care a ars, sâmbătă noapte, au fost transferați la Spitalul Modular Lețcani ce aparține de Spitalul de Boli Infecțioase „Sfânta Parascheva” Iași. „Pacienții transferați de la Piatra-Neamț sunt în terapie intensivă la Lețcani, în aceeași stare gravă”, a declarat dr. Carmen Dorobăț, managerul spitalului „Sfânta Parascheva”.

În urma incendiului din ATI Piatra-Neamț au murit 10 pacienți. Patru cadre medicale au suferit arsuri, cel mai grav fiind dr. Cătălin Denciu, în prezent aflat în îngrijirea Spitalului Militar „Regina Astrid” din Bruxelles.

C.I.

Articolul precedentJumătate din victimele incendiului din ATI pot fi identificate doar prin teste ADN
Articolul următorLucian Micu și-a anunțat demisia!