catuse noiCristian Cosmin Ciobanu şi Ciprian Iacob, cei doi tineri din Săbăoani, care au comis o tâlhărie în seara de 12 octombrie, au fost arestaţi, în ziua de 14 octombrie, de Judecătoria Roman.

Imediat ce au aflat că, în următoarele 30 de zile, vor sta după gratii, amândoi au contestat sentinţa, aşa că verdictul final va fi dat de Tribunalul Neamţ.

Cei doi au atacat un bărbat de 54 de ani, care se afla într-o staţie de autobuz din Săbăoani, i-au luat portofelul în care avea 40 de lei, pachetul de ţigări şi petul de bere de doi litri şi jumătate. La câteva ore după ce victima a depus plângere, tâlharii au fost prinşi şi reţinuţi.

În schimb, într-un alt caz de tâlhărie, de la Târgu-Neamţ, nu s-a luat nicio măsură împotriva autorului, deşi şi acesta a fost agresiv. Este vorba despre un tânăr de 21 de ani, care a intrat în curtea unui localnic şi s-a apucat de adunat nuci. Prins în plină activitate, individul l-a pocnit pe proprietar cu găleata în care strângea nucile, a sărit peste gard şi dus a fost. L-au prins poliţiştii, l-au reţinut 24 de ore, însă procurorul de caz a considerat că fapta nu este atât de gravă şi a decis să-l cerceteze pe suspect în stare de libertate. (C. MIRCEA)

Articolul precedentA apărut Mesagerul de Neamţ 223
Articolul următorBilete de tratament pentru luna noiembrie
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.