Extinderea programului și în cursul săptămânii la centrele de vaccinare drive-thru din Piatra-Neamț și Roman a dus la creșterea fluxului de persoane care s-au prezentat zilele acestea. Un avantaj este faptul că nu este nevoie de programare la centrele drive-thru. Pe măsura aglomerației, încă de aseară s-au epuizat dozele de Moderna, însă există seruri pentru cei care vor să se vaccineze. „Astăzi aducem de la depozitul de la Iași un nou lot de ser Moderna, pentru aprovizionarea centrelor drive-thru. Cei care și-au propus să se vaccineze vor avea la dizpoziție și Moderna, pe lângă Pfizer și Johnson&Johnson”, a declarat Radu Firăstrău, șeful DSP Neamț.

Mașina cu vaccinuri urmează să ajungă în această după-amiază la DSP Neamț, de unde va fi distribuită centrelor drive thru. La Piatra-Neamț centrul din parcarea Shopping City este deschis de miercuri până duminică între orele 9-19 și la Roman programul este luni-miercuri-vineri între orele 15-19 și marți-joi-sâmbătă între orele 10-18 la centrul din parcarea Roman Value Centre. Chestionarul poate fi completat acolo, în zona de triaj sau vă puteți prezenta cu formularul gata completat.

C.I.

Articolul precedentNeamţ: Într-o singură zi 19 bolnavi cu covid au decedat, 3.073 persoane s-au vaccinat
Articolul următorIncendiul ATI Piatra-Neamț: 6 manageri, medicul șef de secție, două asistente și Spitalul Județean Neamț vizați de ancheta Parchetului General