0:00

Un nou accident în Cheile Bicazului, în zona tarabelor, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUn bărbat în vârstă de 51 de ani, din Bicaz, s-a accidentat în timp ce se afla împreună cu familia sa în Cheile Bicazului, în zona cu produse artizanale- cele despre care s-a spus de atâtea ori că sunt neautorizate și deci funcționează ILEGAL (amănunte aici). Incidentul a avut loc la data de 7 iulie, în jurul orei 19:00, în zona turistică Bicaz-Chei.

Conform primelor cercetări efectuate de polițiști, bărbatul se urcase pe o formațiune stâncoasă situată între DN 12C și albia râului Bicaz. La un moment dat, acesta s-a dezechilibrat și a căzut în albia râului de la o înălțime de aproximativ 6 metri.

La sosirea echipajelor de intervenție bărbatul era în stare de inconștiență și prezenta multiple traumatisme.

Imediat după incident, bărbatul a fost preluat de un echipaj medical din Neamț și, ulterior, transportat cu un elicopter SMURD la Spitalul Județean de Urgență Brașov, pentru îngrijiri medicale de urgență.

Denisa POPA

Foto: www.mesagerulneamt.ro

Articolul precedentVIDEO. Bătaie cu topoarele în gară!
Articolul următorFOTO. Vacanțe Muzicale – ediția 49: Publicul i-a ovaționat în picioare pe membrii Filarmonicii Chișinău sub bagheta maestrului Mihai Agafița
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.