Bărbatul este intubat și va rămâne în continuare pe aparate, potrivit dr. Ovidiu Popa, purtătorul de cuvânt al spitalului clinic „Sfântul Spiridon”. Nemțeanul rămâne sub supravegherea medicilor din compartimentul Arși, el nu a suferit arsuri de căi aeriene, dar are arsuri destul de grave.

********Știre inițială********

Un bărbat, în vârstă de 46 de ani, din comuna Văleni, și-a dat foc, azi noapte. S-a cerut ajutor la 112 și la ora 22,05 un echipaj medical de ambulanță a ajuns la locul solicitării, în satul David. „Pacientul, 46 ani, cu diagnostic arsură termică prin autoincendiere, etilism acut, a fost preluat de un echipaj cu medic și predat la CPU al Spitalului Municipal Roman, din CPU a fost preluat de un echipaj cu medic în vederea efectuării transferului interclinic la Iași”, a precizat asistenta șefă Luminița Rozoschi, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Județean Neamț.

La spitalul din Roman, unde pacientul a ajuns pe la ora 23, s-a stabilit că suferise arsuri de gradul III-IV la față, piept și mâini, pe circa 20% suprafața corporală și s-a decis transferul la Spitalul Clinic de Urgență „Sfântul Spiridon” Iași, conform purtătorului de cuvânt al spitalului romașcan.

Bărbatul este internat în Secția chirurgie plastică reparatorie și arși a clinicii ieșene.

Actualizare: Bărbatul care și-a dat foc este intubat, ZCH NEWS - sursa ta de informații
foto arhiva

(C.I.)

Articolul precedentLidl România a retras un produs suspect de a fi infestat cu Salmonella
Articolul următorTrei suspecți de furt aduși de mascații din Neamț și Iași la Poliția Roman