Un motociclist care n-a oprit la semnal s-a izbit în mașina de poliție, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiDoi tineri, unul de 19 ani din Tazlău, și celălalt de 21 de ani, din Dumbrava Roșie, s-au jucat de-a prinsa cu polițiștii, în ziua de 22 aprilie, în timp ce se plimbau cu motocicletele prin Bicaz. Ei nu au oprit la semnalul polițiștilor rutieri, care erau într-o acțiune de combatere a excesului de viteză, și au întors, plecând în direcția opusă. Bineînțeles, polițiștii au plecat în urmărirea lor.

La scurt timp, pe o stradă din Bicaz, unul dintre conducătorii motocicletelor, tânărul din Tazlău, ar fi efectuat manevra de schimbare a direcției de mers spre stânga fără a se asigura, moment în care ar fi acroșat autospeciala de poliție. În urma impactului a rezultat rănirea ușoară a tânărului, care a fost preluat și transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate”, a declarat agentul Georgiana Moșu, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț.

După ce au făcut verificări în baza de date, polițiștii au constatat că tânărul avea dreptul de a conduce suspendat, așa că i-au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și conducere fără permis.

Celălalt tânăr a fost depistat de polițiști în Piatra Neamț și amendat atât pentru că n-a oprit la semnal, cât și pentru că n-a respectat interdicțiile de circulație.

C.M.

 

Articolul precedent23 aprilie: Alte 21 de persoane pozitive la noul virus în Neamț. Botoșani se apropie de 400 de cazuri
Articolul următorSe modifică fișa postului, profesorii obligați să predea online