Un motociclist beat a „eşuat” în şanţ şi s-a rănit grav, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUn grav accident de motocicletă s-a petrecut, în dimineaţa de 13 septembrie, la ora 5,45, pe DJ 155B, în localitatea Bodeştii de Jos. Un bărbat de 33 de ani din Bodeşti, care conducea o motocicletă Suzuki – înmatriculată în Italia – spre Mănăstirea Brădiţel, a pierdut controlul asupra direcţiei şi s-a răsturnat în şanţ.

„În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat faptul că bărbatul se afla sub influența alcoolului, fapt pentru care i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, a precizat subinspectorul Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ.

„Totodată, în urma verificărilor efectuate de polițiști, a rezultat că motociclistul nu posedă permis de conducere. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului și conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere”. (C. MIRCEA)

Articolul precedent300 de poliţişti şi jandarmi la deschiderea anului şcolar
Articolul următorRomânia, cu 4 nemţeni în lot, locul 3 în lume la telegrafie viteză!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.