Știre actualizată. Un minor băut a intrat cu BMW-ul într-un cap de pod. Trei tineri au ajuns în spital, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiActualizare 25 octombrie:

Ieri, 25 octombrie, magistraţii Judecătoriei Roman au dispus arestarea preventivă a tânărului de 17 ani pentru o perioadă de 30 de zile.

Procurorul de caz l-a acuzat inclusiv pentru furtul autoturismului cu care a produs accidentul, după cum se poate vedea din decizia instanţei.

Știre actualizată. Un minor băut a intrat cu BMW-ul într-un cap de pod. Trei tineri au ajuns în spital, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Actualizare: Adolescentul a fost reținut pentru 24 de ore.

Știre inițială: Un adolescent de 17 ani, din Trifești, a urcat la volanul unui BMW, după ce a consumat băuturi alcoolice și a plecat la plimbare prin comună împreună cu alți doi amici, astăzi dimineață, 24 octombrie, în jurul orei 6,00. Băiatul a pierdut controlul asupra volanului, autoturismul intrând într-un cap de podeț și răsturnându-se pe capotă.

În urma impactului, șoferul de ocazie și cei doi pasageri, de 28 respectiv 38 de ani, din Trifești, au suferit mai multe traumatisme, potrivit informațiilor furnizate de subinspector Ramona Ciofu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

Polițiștii rutieri au constatat că adolescentul, care nu avea permis de conducere, avea 0,82 g/l alcool pur în sânge.

Băiatul de 17 ani are acum dosar penal pentru trei infracțiuni: conducerea unui vehicul fără permis de conducere, sub influența alcoolului și vătămare corporală din culpă.

Angela Croitoru

Articolul precedentCJ Neamţ va cumpăra autobuze electrice mai scumpe
Articolul următorTârgu Neamț: 170 de ani de la înființarea spitalului orășenesc „Sfântul Dimitrie”
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.