Un jandarm infectat cu Covid ține în casă 6 polițiști, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUn jandarm, care lucrează la Bicazu Ardelean, a fost internat în spital cu simptome de infecție respiratorie, a fost testat și este pozitiv Covid 19. Cel mai probabil bărbatul, care are 40 de ani, s-a infectat de la soția lui – cadru medical. Jandarmul are o formă medie de boală și este în stare generală bună. Pentru că a lucrat în patrule mixte cu polițiști de la Secția Rurală 12 Bicaz, care are în subordine 12 posturi comunale, de la Bicazu Ardelean, la Poiana Teiului, agenții au intrat în izolare de ieri, 29 aprilie.

Este vorba despre 6 polițiști, care vor ieși din izolare gradul, în funcție de perioada în care au fost de serviciu cu jandarmul respectiv”, a declarat agentul Georgiana Moșu, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț.

Cei 6 polițiști sunt singurii angajați ai IPJ Neamț aflați în izolare de când a început epidemia, iar jandarmul este singurul cadru IJJ confirmat ca fiind infectat cu Covid 19. El nu a intrat în contact cu alți angajați ai Jandarmeriei Neamț în ultima perioadă.

C.M.

Articolul precedentFOTO: Mașină răsturnată pe cupolă, la ieșirea din Piatra Neamț
Articolul următorVremea ploioasă continuă în primele 4 zile din mai