Actualizare: Până la sosirea echipelor de intervenție, șoferița a ieșit singură din mașina răsturnată. Ea a fost transportată de SMURD la CPU Roman, potrivit slt. Irina Popa, ofițerul de presă al ISU Neamț.

În urma cercetărilor la fața locului, polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au stabilit că în timp ce un bărbat de 53 de ani, din Piatra Neamț, conducea un autoturism pe Bulevardul General Nicolae Dăscălescu, nu s-ar fi asigurat în mod corespunzător la schimbarea benzii de circulație, moment în care a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o femeie de 50 de ani, din Gârcina. Ambii conducători auto au fost testați alcoolscopic, rezultatele fiind negative. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, a declarat georgiana Moșu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

****Știre inițială****

O mașină s-a răsturnat pe cupolă, la ieșirea din municipiul Piatra Neamț, spre Bacău. Accidentul s-a produs astăzi, 30 aprilie, cu câteva minute înainte de ora 14. Mai multe echipaje de pompieri, cu descarcerarea, echipaje medicale și de poliție au fost trimise să intervină. Aproape în același moment s-a mai produs un accident și în municipiul Roman, pe bulevardul Republicii. Vom reveni cu detalii. (C.I.)

(sursa foto:Ciurea Ciprian Florentin)

1 COMENTARIU

Comments are closed.