Poliţiştii rutieri de la Roman au căutat toată noaptea de 12 spre 13 mai, un individ care a lovit, cu maşina, o fetiţă de 13 ani, din comuna Valea Ursului şi a fugit. “Şoferul” a lăsat autoutilitara la locul accidentului şi a dispărut.

În urma activităților informativ-operative desfășurate, în această dimineață, polițiștii au identificat și depistat un bărbat în vârstă de 34 de ani, din Valea Ursului”, a declarat subinspectorul Ramona Ciofu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ. “Polițiștii au extins cercetările, stabilindu-se faptul că, la data de 12 mai a.c., persoana bănuită de comiterea faptei ar fi sustras autoutilitara de la proprietarul unei stâne din localitatea Valea Ursului, unde acesta își desfășura activitatea. În continuare, bărbatul s-ar fi deplasat pe o stradă din localitatea Valea Ursului, ar fi pierdut controlul asupra vehiculului, pătrunzând pe sensul opus de mers, unde ar fi acroșat o minoră de 13 ani,  care se afla în afara părții carosabile”.

Din verificările făcute de polițiști a rezultat că bărbatul în cauză nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. După ce-a fost găsit, el a fost reţinut sub acuzaţiile de furt în scop de folosință, conducerea unui vehicul fără permis de conducere, vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

C.M.

Articolul precedentȘtire actualizată: Percheziții DGA la Ocolul Silvic Pipirig și la domiciliile angajaților
Articolul următorMiniștrii se ceartă și oamenii de afaceri stau la coadă