Un ieşean de 75 de ani acuzat că şi-a violat soacra de 83 de ani, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUn bărbat de 75 de ani, din municipiul Iaşi, este suspectul principal într-un caz de viol, victima fiind soacra acestuia, de 83 de ani, din aceeaşi localitate, care era în grija sa.

Poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 1 Poliţie Iaşi, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi, efectuează cercetări în dosarul penal deschis în acest caz.

„Din investigaţiile efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că în noaptea de 17 spre 18 noiembrie a.c., un bărbat de 75 de ani ar fi violat o femeie de 83 de ani, care s-ar fi aflat în grija sa.

Bărbatul a fost condus la audieri, iar în baza probatoriului administrat în cauză, la data de 18 noiembrie, acesta a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore“, a declarat inspector Anca Alexandra Vijiac, purtătorul de cuvânt al IPJ Iaşi.

Astăzi, 19 noiembrie a.c., bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Angela Croitoru

Articolul precedentMinistrul Sorin Cîmpeanu anunță cursuri fizice pentru elevii din localitățile cu 3 la mie rată de infectare
Articolul următorMihai Obreja: Rata de vaccinare contează în decizia de la școlile din localitățile cu peste 3 la mie rată de infectare
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.