reclama autocenter

Un bărbat de 75 de ani, din municipiul Iaşi, este suspectul principal într-un caz de viol, victima fiind soacra acestuia, de 83 de ani, din aceeaşi localitate, care era în grija sa.

Poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 1 Poliţie Iaşi, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi, efectuează cercetări în dosarul penal deschis în acest caz.

„Din investigaţiile efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că în noaptea de 17 spre 18 noiembrie a.c., un bărbat de 75 de ani ar fi violat o femeie de 83 de ani, care s-ar fi aflat în grija sa.

Bărbatul a fost condus la audieri, iar în baza probatoriului administrat în cauză, la data de 18 noiembrie, acesta a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore“, a declarat inspector Anca Alexandra Vijiac, purtătorul de cuvânt al IPJ Iaşi.

Astăzi, 19 noiembrie a.c., bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Angela Croitoru

Articolul precedentMinistrul Sorin Cîmpeanu anunță cursuri fizice pentru elevii din localitățile cu 3 la mie rată de infectare
Articolul următorMihai Obreja: Rata de vaccinare contează în decizia de la școlile din localitățile cu peste 3 la mie rată de infectare
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here