Un ieșean a suferit arsuri la cap și piept după explozia unei butelii, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUn bărbat de 65 de ani s-a ales cu traumatisme cranio-faciale destul de grave după explozia unei butelii de camping în balconul apartamentului. Explozia a avut loc în această dimineață, 13 martie, în jurul orei 8,15, în blocul K1 situat în cartierul Dacia din Iași, pe strada Profesor Simionescu și nu a fost urmată de incendiu.

La locul intervenției au intervenit echipajele SMURD-Terapie Intensivă Mobilă (TIM), Echipajul de Prim Ajutor (EPA) ale Detașamentului de Pompieri nr. 1 Iași, un echipaj de stingere și un echipaj de descarcerare.

Un ieșean a suferit arsuri la cap și piept după explozia unei butelii, ZCH NEWS - sursa ta de informații„În apartament, a fost găsită o victimă de sex masculin, în vârstă de 65 de ani, cu arsuri la nivelul feței și toracelui, fiind preluată de echipajul TIM și transportată la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Sfântul Spiridon și o victimă de sex feminin, în vârstă de 63 de ani, care a suferit un atac de panică în urma incidentului, fiind asistată medical de către echipajul EPA, refuzând transportul la spital după consultul medical”, a declarat dr. Carmen Diana Cimpoeșu, șeful Serviciului Județean de Ambulanță Iași.

S-ar părea că omul a încercat să gătească în balconul apartamentului fără să știe că butelia de camping era defectă.

Angela Croitoru

Foto: ISU Iași

Articolul precedentUn șofer băut a băgat două adolescente în spital
Articolul următorO privire obiectivă spre cei doi ani pandemici din Neamț, acum la ridicarea stării de alertă
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.