0:00

Un fumător neatent şi-a dat foc la casă, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPompierii pietreni au fost, din nou, puşi în situaţia de a interveni pentru stingerea unui incendiu provocat de un fumător care a reuşit să-şi dea foc casei. S-a întâmplat aseară, 9 mai, în satul Vaduri, din comuna Alexandru cel Bun.

Acesta a lăsat o ţigară aprinsă într-o cameră de la mansarda locuinţei, conform concluziilor ISU Neamț. Jarul ţigării a aprins lucrurile din jur, iar la sosirea pompierilor, ardeau cu flacără deschisă lucrurile din interiorul camerei: mobilierul, materialele textile, computerul şi documentele, potrivit informaţiilor furnizate de locotenent Irina Popa, purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ.

Un fumător neatent şi-a dat foc la casă, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiForţele de intervenţie au reuşit să localizeze focul acţionând cu două autospeciale de stingere. La faţa locului a ajuns şi un echipaj al paramedicilor cu o ambulanţă SMURD, dar, din fericire, nu a fost necesară intervenţia acestora.

A.C.

Articolul precedent10 Mai – portretul ultimului Rege al României
Articolul următorSemne bune: Medici infecționiști vor să lucreze la Spitalul Județean Neamț
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.