bariera sju foto - adevarul.roSupărat că a fost pus să plătească staţionarea autoturismului său în curtea Spitalului Judeţean Piatra-Neamţ, un fost poliţist a forţat ieşirea şi a distrus semibariera de la punctul de ieşire, în seara de 8 iulie, la ora 22. Au fost anunţaţi poliţiştii, care s-au dus la faţa locului.

„Echipa a constatat că cele sesizate se confirmă, în sensul că, în seara respectivă, un autoturism s-a apropiat de semibariera de la ieşirea din spital, iar în momentul când conducătorului auto i s-a cerut să achite contravaloarea staţionării în curtea instituției, acesta a refuzat să achite şi a plecat cu viteză acroşând semibariera pe care a îndoit-o de lângă suportul de susţinere”, a declarat subinspectorul Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ.

Surpriza a venit abia după ce distrugătorul de bariere a fost identificat: Constantin Tănase (nume celebru, de altfel), fost poliţist, în vârstă de 55 de ani, ieşit la pensie de vreo 12 ani.

„Am înțeles că s-a enervat omul la punctul de plată pentru parcare, la ieșirea din curtea spitalului și a trecut cu mașina peste barieră”, a declarat dr. Ioan Lazăr, managerul Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț. „Problema a fost remediată imediat, a fost chemată firma care se ocupă de service, iar la momentul de față bariera funcționează. Poliția a cerut înregistrarea video a incidentului, iar noi le-am pus-o la dispoziție imediat, având camere și în acel loc. Prejudiciul a fost de 400 de lei, bani care vor fi recuperaţi de la persoana care a stricat bariera”.

Şi când te gândeşti că ora de staţionare în curtea spitalului costă 3 lei, chiar merită să dai 400 de lei ca să pleci acasă cu barieră cu tot!

(ZCH)

1 COMENTARIU

Comments are closed.