images
Poliţiştii din Bacău au reţinut un bărbat de 71 de ani, care se ocupa cu înşelăciuni. El oprea, pur şi simplu, oamenii pe stradă, le spunea că este director ba la casa de pensii, ba la bancă şi le lua banii, pe bază de promisiuni.

“Din cercetări a rezultat că în luna martie 2015, bărbatul în cauză, în timp ce se deplasa pe strada Calea Mărăşeşti din Bacău, ar fi acostat o persoană de sex feminin de 61 de ani, din comuna Corbasca”, se arată în comunicatul Poliţiei Bacău. “Bărbatul ar fi pretins că este director şi că ar putea ajuta femeia în cauză să primească pensie de la stat. Sub acest motiv ar fi cerut şi primit de la partea vătămată suma de 250 de lei, în vederea întocmirii dosarului de pensionare, după care a dispărut”.

Escrocul a reuşit să păcălească şi un bărbat, pe care l-a întâlnit pe strada Unirii din Bacău. I-a spus că este director de bancă şi l-ar putea ajuta să obţină un ajutor de înmormântare pentru a-şi îngropa creştineşte tatăl, dar i-a cerut 190 de lei, pentru “dosar”.

În ziua de 25 iunie, “directorul” va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău cu propunere de arestare preventivă, sub acuzaţia de înşelăciune.