Claudiu Ladan, elev în clasa a XI-a la Colegiul Național “Petru Rareș” Piatra Neamț, s-a situat pe locul secund la etapa finală a Concursului Național de limba engleză “Mirunette English Competition”. Datorită acestei clasări a fost recompensat cu premii pe măsură: un examen de limba engleză oferit de British Council, un troler de la eBagaje, un voucher în valoare de 500 de lei la clinica dentară Dent Estet și un bilet de avion. Actor și prezentator de emisiuni TV pentru tineri, Claudiu Ladan a participat la categoria 14-17 ani, alături de alți 9 competitori.

“A fost un concurs foarte greu, la care au fost prezenți cei mai buni elevi la limba engleză din toată țara, concurența fiind acerbă. Este o bucurie imensă faptul că am obținut locul al doilea pe țară”, a declarat Claudiu Ladan.

Etapa finală a cuprins un interviu de jumătate de oră, comentarea unui citat și o discuție liberă pe o temă aleasă de comisie.

“Toate aceste probe mi-au pus la grea încercare creativitatea, deoarece din comisie au făcut parte profesori de engleză de la Consiliul Britanic“, a mai spus elevul pietrean.

Duminică, 11 iunie, cu începere de la ora 18:00, Claudiu Ladan va prezenta marea finală a competiției “Elevii nemțeni au talent”, ajunsă la ediția a IV-a. Evenimentul organizat de Consiliul Județean al Elevilor va fi găzduit de Sala “Calistrat Hogaș” a Consiliului Județean Neamț. (Ana MOISE)

Articolul precedentGALERIE FOTO Colegiul “Gheorghe Asachi”, victorie la concursul “Cu viața mea apăr viața”
Articolul următorProfesorii se simt jigniți de amânarea creșterilor salariale
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.