Un derby atipic: CSM Ceahlăul-Zorile Urecheni, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiCSM Ceahlăul dă piept duminică, 9 octombrie, la Piatra Neamț, cu Zorile Urecheni în „marele derby” al seriei a doua a Ligii a V-a la fotbal. Partida începe la ora 11:00, se dispută pe terenul principal al stadionului pietrean și contează pentru etapa a cincea. Ambele echipe sunt neînvinse până acum și ocupă primele două locuri în clasament. Dacă în etapa trecută CSM Ceahlăul s-a „odihnit”, gruparea Zorile Urecheni a învins cu 3-1 echipa Flacăra Brusturi și a urcat pe prima poziție a ierarhiei seriei a doua.

„Este într-adevăr un derby al seriei. Orice joc este greu, mai ales dacă-l privești prin prisma faptului că în etapele anterioare ai câștigat toate meciurile. Vrem să obținem o nouă victorie. În aceste două săptămâni am avut un program mai intens, în care am pus un accent mai mare pe pregătirea fizică și sperăm ca tot ce am făcut la antrenamente să se concretizeze în jocurile oficiale”, a spus profesorul Toader Șteț, antrenorul principal al echipei CSM Ceahlăul.

Jucătorii formației gazdă vor să învingă Zorile Urecheni și să treacă din nou pe primul loc în clasament:

„Noi trebuie să respectăm fiecare adversar, să-l tratăm ca și cum ar fi cel mai bun. Vom da totul pe teren, sperăm  să învingem și să ne instalăm iarăși pe primul loc” – Andrei Apostol.

„În această pauză am încercat să acumulăm cât mai mult din punct de vedere fizic și să ajungem la un nivel de pregătire superior. Sper să continuăm «lanțul» acesta de victorii” – Ioan Gabriel Zaharia.

„Noi ne vom concentra să câștigăm, nu contează că și ei au numai victorii, noi trebuie să ne vedem de joc și să încercăm să nu mai primim atât de ușor goluri” – Vasile Lupei (Ana MOISE; FOTO: Gelu CRĂCANĂ)

Articolul precedentTârgu-Neamț: Dispar capacele de canal de pe străzi
Articolul următorLIGA A III-A: Atletico pierde la Roman şi „cade” pe 2!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.