0:00

Târgu-Neamț: Dispar capacele de canal de pe străzi, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiTârgu-Neamț: Dispar capacele de canal de pe străzi, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiSituație inedită pentru Apa Serv Târgu-Neamț și pentru locuitorii de pe câteva străzi din Humulești. Zilele trecute au dispărut mai multe capace de racord apă-canalizare din fața porților mai multor case de pe străzile 1 Mai și Aprodu Purice. George Cojocaru, șeful Zonei Operaționale-Nord Târgu-Neamț, ne-a declarat că deja a depus o plângere la poliţie pentru a fi depistate persoanele care au furat capacele racord:

„Ne confruntăm cu o situație cel puțin dubioasă. Mai multe capace racord de pe unele străzi din Humulești au fost furate. Chestiunea este că aceste capace nu sunt din fier, ci dintr-un plastic tip ebonită, un fel de plastic mai dur. Deci, nu le pot duce la fier vechi. Acum, așteptăm ca organele să cerceteze și să afle autorii acestor furturi”.

De cealaltă parte, Florin Tofan șeful Poliției Locale Târgu-Neamț ne spune: „Am fost sesizați cu privire la aceste furturi de capace racord din fața mai multor case, însă nu este de competența noastră să cercetăm, ci a Poliției Naționale. Noi am stat de vorbă cu oamenii cărora le-au fost furate aceste capace și mai facem cercetări ce țin de competența noastră. Cu siguranță o să facem și patrule”.

Consilierul local PNL Daniel Cozma locuiește pe str. Aprodu Purice și are o altă variantă: „E adevărat s-au furat capacele de racord, dar numai la unele persoane. Interesant este faptul că la casele unde locuiesc angajați ai Apa Serv nu au fost furate capacele. Asta îmi dă mult de gândit”. (C.T. STURZU)

Articolul precedentCe au în comun Arsenal, Steaua Magică, Steel Man sau FDR?
Articolul următorUn derby atipic: CSM Ceahlăul-Zorile Urecheni
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.