Un băiețel de 3 ani a scăpat ca prin minune fără nici o leziune importantă după ce a căzut de la primul etaj al unui bloc din cartierul Speranța. S-a întâmplat pe 8 august, spre seară, imediat fiind solicitat ajutor prin numărul unic de urgență 112.

„Din cercetările efectuate de polițiști a rezultat că minorul de 3 ani ar fi deschis unul dintre geamurile imobilului și ar fi încercat să se sprijine pe plasa de insecte, moment în care ar fi căzut de la etajul 1 al imobilului în cauză”, conform Poliției Neamț.

Un copil de 3 ani a scăpat nevătămat după ce a căzut de la etaj, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiBăiatul a căzut pe spațiul verde de lângă imobil. Primii care au intervenit au fost paramedicii de la SMURD, care au stablit că micul pacient era stabil, conștient și nu prezenta leziuni vizibile. Chiar și așa a fost transportat la Unitatea Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț pentru investigații amănunțite.

Cercetările au stabilit că, la acel moment, minorul se afla în casa doar cu frații săi. Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, în cadrul unui dosar penal ce vizează infracțiunea de vătămare corporală din culpă. (G.S)

Articolul precedentO lună până la începerea școlii, când sunt programate vacanțele
Articolul următorSUPERLIGA Rezultatele etapei a IV-a * Clasamentul la zi
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.