0:00

Un copil de 1 an a căzut de la șase metri înălțime, ZCH NEWS - sursa ta de informații Un micuț de numai 13 luni a căzut din balconul unui apartament situat la etajul I al unui bloc.

„La data de 16 iunie a.c., polițiștii Secției nr. 5 Poliție Rurală Răducăneni au fost sesizați cu privire la faptul că un copil, în vârstă de 1 an și o lună ar fi căzut de la balconul unui bloc, din comuna Răducăneni.

Polițiștii ajungi la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă.

În urma incidentului, copilul a fost transportat la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri medicale și investigații suplimentare.

Cercetările continuă pentru a se stabili împrejurările în care s-a produs incidentului și în vederea luării măsurilor legale care se impun”, au precizat reprezentanții IPJ Iași.

Copilul a fost transportat la UPU al Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii “Sfânta Maria” din Iași.

„Copilul în vârstă de 1 an și o lună a căzut accidental de la etajul I aproximativ 6 metri. Pacientul a fost adus de Serviciul de Ambulanță conștient, stabil hemodinamic, iar în urma investigațiilor s-a stabilit diagnosticul de policontuzionat prin cădere de la înălțime, traumatism cranio-cerebral cu scurtă perioadă de pierdere a stării de conștiență, contuzie toraco-abdominală și fractură de mastoidă dreaptă (osul din spatele urechii -n.r.). Pacientul a rămas internat în spitalul nostru în Serviciul de Terapie Intensivă pentru supravegherea stării generale și, ulterior, funcție de evoluție, stabilirea sau modificarea conduitei terapeutice”, au precizat reprezentanții unității spitalicești ieșene.

Angela Croitoru

Articolul precedentAstăzi începe etapa a II-a de înscrieri în creșe și grădinițe
Articolul următorCristina Atănăsoaie-Iacob va conduce Spitalul Județean Neamț în următorii 4 ani
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.