0:00

„Un colţ de rai: Agapia, leagăn de spiritualitate şi cultură românească” – ediţia a IV-a, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiDuminică, 3 septembrie, Agapia va îmbrăca straie de sărbătoare, cu ocazia celei de-a IV-a ediţii a zilei comunei, intitutală „Un colţ de rai: Agapia, leagăn de spiritualitate şi cultură românească”.

Deschiderea oficială va avea loc la ora 13:00, într-o locaţie de vis: fosta stână turistică. După premierea cuplurilor care împlinesc 50 de ani de căsătorie, a copiilor născuţi în 2017, a bătrânilor cu vârsta peste 100 de ani şi a copiilor cu rezultate deosebite la învăţătură, se va decerna şi un titlu de cetăţean de onoare. Manifestarea va continua cu spectacole oferite de ansamblurile folclorice „Floricica de la Munte” (Piatra-Neamţ) şi „Ozana” (Târgu-Neamţ), după care trupa Millenium Band şi artişti consacraţi ca Nelu Vlad (Azur), Angela Rusu, Mihaela Bălaşca, Ian Raiburg şi Diana Rotaru vor anima atmosfera. De la manifestare nu vor lipsi nici târgul meşterilor populari, „Ceaunul Fermecat” sau focul de tabără.

Evenimentul este organizat de Primăria şi Consiliul Local Agapia, cu sprijinul Consiliului Judeţean Neamţ şi a Centrului pentru Cultură şi Arte „Carmen Saeculare” Neamţ.

Administraţia locală din Agapia invită pe toţi locuitorii şi nu numai să participe la această manifestare care le este dedicată. La invitaţia conducerii primăriei la eveniment vor fi prezente şi numeroase oficialităţi locale şi judeţene, primari, parlamentari şi din conducerea Consiliului Judeţean Neamţ.

La ediţia de anul trecut, Anda Adam a oferit un concert incendiar până târziu în noapte. (C.T. STURZU)

Articolul precedentGeantă cu 4.833 de lei recuperată de poliţişti de pe marginea drumului
Articolul următorRAR Neamț: Multe autovehicule controlate în trafic s-au dovedit pericol public
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.