0:00

Un candidat cu lipici la Ponta: Truţă acuzat de plagiat, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Tudor Eugen Truţă a rămas singurul candidat la şefia Casei Judeţene de Sănătate Neamţ. Contracandidatul nu a fost primit pe motiv de întârziere la depunerea dosarului. Tatăl candidatului ne preciza acum câteva zile că băiatul domniei sale este un bun profesionist, că nu este prea tânăr pentru post şi a sugerat că este apropiat de actualul premier al României, domnul Victor Ponta, cu care s-a întâlnit de mai multe ori. O căutase simplă pe Google punând cuvinte pentru căutare „Ponta şi Truţă” ne-a trimis direct spre un titlu despre care credeam că se referă la primul ministru: „Impostură şi plagiat flagrant în mediul academic ieşean”.  Din nefericire, sau din fericire pentru candidat, cel acuzat în scandalul respectiv pare a fi Tudor Eugen Truţă, care a absolvit şi o a doua facultate , de Comunicare şi Relaţii Publice la Universitatea Petre Andrei din Iaşi. În presa ieşeană s-a scris, în 2010, despre ” Tudor Eugen Truţă, absolvent 2008 al Facultăţii de Ştiinţe ale Comunicării, specializarea Comunicare şi Relaţii Publice din cadrul Universităţii Petre Andrei din Iaşi, cu Lucrare de licenţă plagiată, sub coordonarea ştiinţifică a prof. univ.dr. Odette Arhip. Coordonatorul ştiinţific prof. Odette Arhip a „produs” nu mai puţin de patru licenţiaţi în Comunicare şi Relaţii Publice cu exact aceeaşi lucrare de diplomă!!! Lucrarea de licenţă „Limbajul publicitar” semnată de Tudor Eugen Truţă este identică cu altele două, scrise în 2006 şi 2007, sub coordonarea aceleiaşi prof.univ.dr. Odette Archip. Pe lângă an şi numele absolventului, o gravă greşeală de tehnoredactare face ca numerotarea să înceapă cu o pagină înainte. Adică, acolo unde în lucrările din 2006 şi 2007 era pagina patru, la cea din 2008 e trei, acolo unde era 16, în cea nouă e 15 şi aşa mai departe. În rest, nici o diferenţă”.

Întrebat despre studiile fiului său, dr. Dinu Truţă ne-a spus, pe un ton răspicat: „Nu ştiu câte facultăţi a terminat fiul meu: două, trei, ce mai contează?!” Şi ne-a închis telefonul în nas. Chiar înainte de a-l întreba despre lucrarea sa de licenţă de la „Petre Andrei” din Iaşi, despre cum l-a afectat pe Eugen Truţă întregul scandal generat pe tema licenţei. Problema este şi mai profundă dat fiind faptul că, se pare, „Facultatea de ştiinţe ale Comunicării a Universităţii Petre Andrei din Iaşi” ar fi un ONG care are aceeaşi denumire cu adevărata instituţie de învăţământ.

Un candidat cu lipici la Ponta: Truţă acuzat de plagiat, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Articolul precedentDoina Daşchievici la aniversare: ”Nu am tabieturi, nu am superstiţii, dar nu-mi place să stea cineva în spatele meu când lucrez”
Articolul următor„Preotul e păstorul celor 99 de oi, dar mai ales al celei de-a o suta, rătăcită”

6 COMENTARII

  1. Tovarasul Truta junior ar trebui sa povesteasca scandalul cu focuri de arma pe care l/a provocat intrun club din Iasi pe fondul consumului de droguri, despre accidentul pe care l/a provocat, accident ce s/a soldat cu moartea amantei saleb(decedata fiind casatorita cu un copil), cu studiile facultatii de medicina de la apollonia, unde a dat spaga lui Burlui pentru diploma,
    se vede ca arsene a luat bani frumosi pentru promovarea lui truta / a se vedea foto de pe facebok.
    Asa presedinte psd asa candidati, Basca se ma lauda la unele din ziare ca este casatorit cu o doctorita, minciuni, aste casatorit cu un model de la Bote, fara ocupatie.

    • Da, da. Daca tot te lauzi ca stii, spune concret cand s-a intamplat si unde. Ca oameni din astia bine informati am mai vazut.

  2. truta junior a fost casatorit prima data cu fata profesorului FATU .ABIA ASTEPT SA-L VAD PE TRUTA PUS SEF LA CASA DE SANATATE CA IESE EXPLOZIE NUCLEARA IN SANATATEA NEMTEANA.FRAIERU DE ASA ZIS sef psd ARSENE SA-SI DEA SEAMA CA DE LA TRUTA I SE SFARSESTE CARIERA POLITICA IN NEAMT.TOTI GOLANII SI CARACUDELE ISI GASESC POSTURI CUMPARATE DE LA TEPARI GEN ARSENE!

  3. CHESTIA ASTA CU TRUTA E ANALIZATA DE PONTA.PANA LA VARA DOMN ARSENE ZBOARA DIN SEFIA PSD NEAMT.VA URMA DOMN MUNTEANU CARE ARE LIPICI LA DL TARATA.SUCCES!

Comentariile sunt închise.