Un bătrân din Bicaz a plecat la Potoci și nu s-a mai întors acasă, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiDumitru Rusu, un bătrân de 77 de ani, din Bicaz, este căutat de familie și de polițiștii, dar și de reprezentanții altor instituții de intervenție (pompieri, jandarmi, membri ai Asociației Vânătorilor și Pescarilor Sportivi), după ce-a plecat de acasă, în ziua de 8 ianuarie, și nu s-a mai întors.

La data de 9 ianuarie, polițiștii din cadrul Poliției orașului Bicaz au fost sesizați de către un bărbat, de 44 de ani, din Bicaz, despre faptul că, la data de 8 ianuarie 2021, tatăl său RUSU DUMITRU, de 77 de ani, a părăsit în mod voluntar domiciliul și nu a mai revenit până în prezent”, a precizat agentul Georgiana Moșu, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț. ”Din primele verificări efectuate de polițiști a reieșit că, la data de 8 ianuarie, bărbatul s-ar fi deplasat la o societate comercială din satul Potoci, pentru a face cumpărături și ulterior nu ar mai fi revenit la domiciliu”.

Dumitru Rusu are înălțimea de 1,55 m, greutatea de 65 de kilograme, părul grizonat, tuns scurt și ochii căprui. În ziua dispariției era îmbrăcat cu un sacou maro și pantaloni maro, era încălțat cu bocanci din piele întoarsă maro, iar pe cap purta o căciulă din blană neagră.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea bătrânului este rugată să apeleze Serviciul de Urgență 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție.

C.M.

Articolul precedent3 tineri au furat de două ori, în zile consecutive, din aceeași casă
Articolul următorMâine, 11 ianuarie, reîncepe școala, tot online